Gjesteboken

Advertisements

52 Responses to Gjesteboken

 1. Undrende beundrer says:

  Savner aktivitet her, nok en gang. Hva skjer i Stiliges Verden nå da? Så mye elipsemaskin at bloggen ikke kan oppdateres? Savner EH på startlistene i Hamar, så antar han er skadet ,(som vanlig)?

 2. fan says:

  dårlig med aktivitet her. har stiliges sønn fått kjenne ljåen, eller har han lagt karhu-skoene på hyllen?
  Savner oppdateringer fra bergens stolthet.

 3. Undrene Anonym says:

  Hører rykter om at en viss Blummenfelt har meldt overgang til Norna? Hva sier teamet til at Kristian, som nok knuser Hovlandsdal på 5km, snart kommer til å trene med han? Dette kan vel teamet høste goder av?

 4. Anonymous says:

  Så EH fikk bank av Ølstad. LOL

  • Anonymous says:

   hvorfor er det morsomt? ølstad fikk presentere Norge i landskampen 2 dager etterpå. Ler du av nivået på norsk mellomdistanse, eller ler du av at Erik ikke klarte å slå Norges beste når Ingebrigstene trakk seg?

 5. Anonymous says:

  Hva syns stilige om at BA omtaler Mulgeta som bergens soleklare ener på langdistanseløping?

  • Observatør says:

   31 på 10 000 og 1.06 på halvmaraton skremmer vel ikke så mange?) Men solid løper, absolutt.

   • Stilige says:

    Han er best i Bergen på 5km gateløp opp til maraton. Han er ikke best i bergen på 5 km bane. Da må han løpe under 14.20 først. Han har ikke vært i noen banefelt enda, så litt usikkert på hva han kan klare. Han trener nesten bare langkjøring og naturlig fartslek så han må nok ha mer anerob trening/ over terskel før han løper fort på 3000m og kortere

 6. Bergen says:

  Stiller Stiliges elever på årets høydepunkt i Bergen? nemlig framolekene

  • Stilige says:

   ja, det gjør de. Norna skal prøve å få til ett klassefelt. hare skal arrangøren fikse, så er bare å stille opp. Jonas skal ha toppform og går for nytt spisebestikk av øverste klasse

 7. Anonymous says:

  Snart står en ny banesesong for tur. De fleste utøverne har sikkert fått trent godt. Jeg har dykket litt ned i statistikken, hentet en kar som løp på 60 tallet. Få har sikkert hørt om han og det finnes flere av hans kaliber fra tidligere tider. Navn Thor Solbert løp for Viking Bergen. I perioden 1964 -1967 løp han på følgende tider:
  800m 1.49.3
  1500m 3.46.3
  3000m 8.11
  300mh. 8.38.4

  Dette uten noen form for kunnskap om laktat, terskel, periodisering, treningsleir eller tilrettelagt studier eller arbeid. Ikke en gang en pulsklokke, Ganske sikkert ikke noen sponsor. Mon tro hvordan slike som han trente. Likeledes skulle en tro at en slik kar var etterspurt som trener.

  • teamet says:

   Han trente Lydiard. Han har under 50 på 400m også

   • Arne Risa says:

    Han trente ikke Lydiardfør han satset på hinder, de to siste årene.
    Det vet jeg nok mer om, som løp mot og med ham i hans hinderår: 1967. Hans hindertid er fra en høstlandskamp på Bislet, hvor jeg dro på ham i 2940m, og hans gode hekketeknikk(løp tidligere ogs 400m hekk ) ga ham 2 meters forsprang. Den Lydiardtrente var helt utslått etterpå og uteble fra banketten, Vi dro sammen til prøve OL i Mexico 1967; året etter var han borte.
    Han involverte seg ikke i klubben etter han la opp, slik som Hamarsland gjorde i sin klubb.
    Arne Risa.

 8. teamet says:

  Sterkt løpt av vedvik i Haag. 1.07.40. han blir sterk den 20 mars i arna

 9. EH-fan says:

  Hører rykter om at rottene i kjelleren er på vei til Nederland. Stemmer dette? Skal de til Rotterdam?

  • Hovlandsdal says:

   Det stemmer. det er halvmaraton i Haag. de er godt forberedt, men klubbrekorden til den tidligere stilige eleven tar de nok ikke. Mulig de klarer tiden til Arils Nordeide. 2.19 som han hadde som 19 åring hvis de legger sammen tidene sine 😛

 10. Østifra hvor bane betyr alt says:

  Litt av en gjeng dere bergensere er, tviler på at det er noen andre som bryr seg om denne stoltzekleiven. Når ble ett arrangement for bedrifter og diverse halv-seriøse mosjonister viktig?

 11. Ekspert says:

  Dere får nok problemer i Stoltzekleiven Opp, om dere nå er i Gular eller Norna. Og det er nå liksom Stoltzen som teller i Bergen da. Ikke noen kjedelige runder på bane.

  • Svar says:

   har ikke akkuratt sett folk gå mann av huse for å stå i løypen. det er mer at det er ett mosjonistarrangement som trekker flere tusen. Den beste av mosjonistene vinner. Kjedelige runder eller ei, det er ikke du som kommer først i mål. Blir like dumt som å si at fotball handler om å sparke en ball rundt på en kjedelig grønn gressmatte

   • Ekspert says:

    Du har noen halvsvake poeng der, men uansett så er det nå Stoltzen som er det store i Bergen da. Selv garvede storløpere snakker mer om Stoltzeresultater enn det de gjør om baneres. Dessuten slettes det av hardnet og seige Løvstakkturer. Bra det, men ikke bra nok mot Stoltzegjengen.

 12. Svar says:

  tror dere seriøst at Ludvigsen slår meg opp løvstakken? er dere helt forbanna korket? hahaha. nytter ikke med høye kneløft og trappesteg når det legges i vei i 8.15 tempo på flatene

  • Fjelløper says:

   Ludvigsen har mastergrad i motbakke. StorThorbjørn med ekeblad og sløyfe blir ikke enkel i år.

   • Snittid på BFG sine 3000m løpere = 9.20 says:

    For en gjeng. Ludvigsen er seig som en påle, på lik linje med alle andre udugelige gampere i BFG. Ludvigsen ville blitt knust opp Løvstakken.

 13. Svar says:

  Legge den ballen død? da kjenner du ikke oss. du og dine inviteres hermed til duell opp løvstakken med påfølgende bryting med tapping på toppen. Hvis det blir for pusete kan vi ta kamp til døden istedenfor. Bare å melde seg. Hilsen teamet.

  • Anonymous says:

   Los gampos stiller gjerne til duell, med en bakkeløper med høy klasse. Hvorfor ikke ta Ulriken når det først er snakk om fjell?

   • Fjelløper says:

    Er det Ludvigsen du mener? Bakkeløper med doktorgrad og slips. Da tenker jeg hele banden får så det holder.

   • Snittid på BFG sine 3000m løpere = 9.20 says:

    “los gampos” har ingenting å stille opp mot de stilige kara bak den bloggen her. Stiller du/dere opp for å bli grisebanket skal jeg fly inn utenbys fra for å filme det hele.

    Er ikke dere gjengen som tapetserte nederste del av resultatlistene i NM innendørs?

 14. Anonymous says:

  Nå ser det jammen ut som du har fått konkurranse på andre steder enn løpebanen.
  http://www.losgampos.rosabloggen.com

  • Svar says:

   har vedkommende under 30 hang-ups og er utjenestedyktig? isåfall gidd vi ikke trykke på linken

   • Anonymous says:

    Etter å ha lest stilige-bloggen ser det ikke ut som om blogginnhaveren selv greier 30 hang-ups, så velger å legge den ballen død. losgampos er derimot meget tjenestedyktig og ikke minst en entusiast av god distanseløping

 15. sub30 says:

  Da Stilige, sub30 og Mr.Hansen løp fartslek på Strømmeveien i 1978;
  Vinteren hadde festet sitt jerngrep over Bergen og spesielt i traktene rundt Nordåsvannet. Stilige og disiplene hadde imidlertid aldri hørt om kuldeastma, hjerteflimmer og giftlokk. Stilige og guttene trakk på seg bomullstreningsdrakten og sine nedløpte Adidas Gazelle i den kalde kjelleren hjemme hos Stilige i Kleiva. Så bar det rett ut i mørket på Strømmeveien. Etter 15 minutt rolig, var alle klar for dyst. Sub30 la seg straks i front og kostet på innover den sterkt trafikkerte og isete Strømmeveien. Mr.Hansen holdt godt følge, mens Stilige sakket akterut allerede etter noen hundre meter. Imidlertid humret han i skjegget og godtet seg over det han så av disiplene. Mr.Hansen og sub30 lå side om side forbi Langegården og Fjøsanger. De lot seg ikke affisere av Fana-Os-Milde bussene som spydde ut kullsort eksos mens de fortsatte i samme tempo mot Reperbanen under giftlokket i nærheten av Danmarksplass. Etterpå løp de rolig tilbake mot Stilige og løp samlet i de rolige delene av økta. Stilige delte info fra siste nummer av Leichtathletik: “Hans Jørg Kunze har løpt under 8 blank på 3000, gutter, og han e til og med yngre enn dokker.”

  • Anonymous says:

   Haha, koser meg nå jeg leser det. Stilige fortalte om ett oppgjør i 81 der Anfinn møtte Kunze på 3000mh. Hadde ett Leichtathletik der Anfinn var foran 3 tyskere på forsiden, skal få scannet det inn. Krzysztof Wesolowski vant 3000m flatt den kvelden.

 16. sub30 says:

  Stiliges gode gamle 70-talls-fartslek er ingen lek, men en god februar-/marstest på vintertreningens kvalitet hittil. Ble løpt av jente18 i formiddag; 15 min rolig – 10 min hurtig(2900m/3,27) – 10 min rolig – 6 min hurtig(1830m/3,17) – 6 min rolig – 4 min hurtig(1200m/3,20 -motbakke siste 150m) -15 min rolig. Tung i steget etter mye tung terrenglangkjøring i vanskelige snøforhold siste måned. Aerob kapasitet OK.

  • Anonymous says:

   Så flott. meg og Jonas skal ha fartslek til uken. skal komme med rapport. 10 min hurtig-6min rolig-6 min hurtig-4min rolig-4 min hurtig-2min rolig- 2 min hurtig. Rolig= nøktern langkjrøingsfart

 17. Anonymous says:

  det fine med stilige, er at det er full fres her inne midt på natten mens andre gjestebøker har pause til det blir dagtid. Gleder meg til neste oppdatering

 18. Anonymous says:

  “Bra” glid på justina idag. ser ut som ett kretsmesterskap for trøndelag dette vm-et her. bra at piggsko er “like”

  • Anonymous says:

   hvis alle hadde hatt samme glid hadde det ikke blitt 4 dobbelt norsk. dessuten er det lavt nivå på langrenn. Hvis Afrika hadde satset hadde nok ikke nasjonalsporten hatt navnet langrenn lengre

   • Sjefstrener says:

    Men hvis du hadde satset, så ville ikke Norge fått en eneste medalje på ski. Ikke om du så prøvde deg i en skilandskamp mot Danmark.

 19. Anonymous says:

  For en morsom blogg. Flott kombinasjon av innlegg og snapper. men vi vil ha mer snapper, spesielt fra portugal og kleiva

 20. Anonymous says:

  Hva tenker du om dette da vedvik?
  Leste ifjor i en kenjansk avis om en stevneserie de har i Kenya. Der er veldig mange med, og den går på baner i distriktene. Nå var utlendingene også interessert i å starte her, og der var intervju med Tony Wamulwa fra Zambia som også var med på 1500 m og 5000 m samme dag. Han var i Kenya som en del av olympiaforberedelsene sine, og ville trene med og lære av de beste som han sa.

  Toppløperen Ezekiel Kemboi var også med, og løp en mager 1500 m på 3,56. Det kom han langt bak på. De vant vel heatet på 3,42. Kemboi er jo en av de mest suksessrike hinderløpere noensinne med pers. 7,55 fra i fjor og litt av en spurtkanon. Spørsmålet jeg stiller deg: hva gjør han til denne tid for å løpe så sakte, og hva han gjør fremover for å løpe så fort?

  • Man kan ikkje snakke på vegne av alle kenyanerne basert på en stevneserie i Kenya, hovlandsdal. Svaret på spørsmålet ditt handler stort sett om periodisering. Kemboi, som mange andre, fokuserer på mengdetrening no og spisser meir i april/mai med høgare fart og kortare økter.

   • Anonymous says:

    Stilige lurte fryktelig på dette og sendte mail til canova i høst. De hadde noen mailutvekslinger og han fikk svar på sine spørsmål. Men faen da, hvorfor sa du ikke dette før så vi hadde sluppet å blande canova inn i dette. Kunne ikke du bare forklart hvordan kemboi trener så vi hadde sluppet å spørre treneren hans?

   • Marius Vedvik says:

    Mengde vinter og meir fart vår/sommar er ganske generelle prinsipp som dei aller fleste løpere følger. Detaljane veit eg ingenting om. Kan du utdjupe korleis Kemboi trener? Hadde vore interresant å visst.

 21. “Afrikanerne løper sjelden lengre enn 13 mil i uken”. Det er ein sannhet med modifikasjoner, gutta.

 22. Anonymous says:

  Hvordan gikk det med simen. Kom han seg under 19 min?

 23. Sjefstrener says:

  Erik er en hardfant. Men hva er persene i disse øvelsene: 1. Triksing med ball,..2. Benkpress,..3. Dype knebøy,..4. Skihopping (lengde),..5. Vanlige armhevninger

 24. Anonymous says:

  Flaks for deg har dette temaet vært oppe før. La oss se på hva stilige svarte den gang.

  «Vel, leser ganske nylig om Samuel Wanjiru 22 år fra Kenya. Løp alt som 15 åring på 28,55 på 10000 m og som 18 åring på 26,41. Han løp aldri over 150 km per uke, og foretrakk kvalitet foran kvantitet.
  En dag kunne han løpe 40 km om morgenen i kupert terreng, og om kvelden 10 km i fortere enn marathon fart. Altså 29-29,30 En annen uke kunne han ha 3×5000 m hvor første gikk på 14,20 og siste på 13,50. Mannen var 1,63 m høy og veidde 50 kg. 10 km hans gikk alltid fortere enn marathonfart, så jeg klarer ikke helt å identifisere Espen Tønnesens konklusjoner om kondisjonstrening. Afrikanere løper sjelden over 13 mil i uken, men kvaliteten på treningen er meget høy i toppidretten der. Det løpes fort.
  Økning i trening for lav intensitet kan være skummelt. Eftersom du blir bedre å løpe så løpe du også fortere på all trening. Det må være hovedmålet». For å oppsummere: den gruppen du snakker om vet hva en god gammeldags treningsdose er, uten at vi skal gå inn på farten på øktene

 25. vidar fan junior says:

  Lurer på hva dere to spreke unggutter mener om Jan Fjærestad sitt løpstrening konsept? Langt og lengre enn langt!!!

 26. Anonymous says:

  Hopp og sprell kl 0300. Her starter vi med blanke ark. ingen er bedre enn andre og takhøyden er stooor. Det er faktisk så høyt under taket at alle kan si akkurat hva de mener. Det er ingen grenser på saklighet og usaklighet. Ellers går det rykter om at Simen skal løpe 5 km imorgen mens Jonas skal ha kvalitet i portugal. Følg med

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s