Stopp alle rykter

Nå er det lenge siden siste oppdatering her på den Stiligste bloggen WordPress har under sine faner. Man trenger ikke leite lengre enn til at Jonas ikke presterer noen verdens ting og Erik har en heftig betennelse under foten. For en som er ferdig herdet er det ikke annet valg å gi seg før kroppen trygler om nåde. For to dager før Bislettstevnet smalt det i foten. Enkelte trodde det var brudd, men det var nok en strekk som førte med seg hevelse og denne velkjente betennelsen som nekter å gå vekk. Sesongen er nok over for denne gang, så la oss heller fokusere på noe viktigere.

Norges mest positivt omtalte friidrettsklubb har sikret seg Yeimer López. Cubaneren med 6 plass i OL på 800m kommer sammen med sin bedre halvdel og skal være fast invetar på fellesøktene fremover. Det er slike goder man høster når Paul Bruvik er ved din side og ikke en rødhåret genmutasjon. Når sant skal sies, skal nok Paul takke teamets yndling for å ha satt i gang nettverket sitt for å få denne dealen i boks. Erik ringte en av sine nærmeste venner, Unge Lovende Moen. Og ikke få helt fnatt nå, men Moen er en avhopper fra Østlandet. Kall han gjerne desertør, men han er sponsorkongen og PR rådgiveren over alle. Denne gutten har ingen hemninger, skrupler og såklart en rein samvittighet. Paul har nok ikke møtt en jevnverdig motstander når det kommer til “beskjedenhet”, men nå var virkelig ting satt i sving. Det som de andre klubbene i Bergen ikke klarte å skaffe var nå i boks. Bil, cash, bopel og tekstiler kom på løpende bånd. Flott levert gutter.

Det skal bli uhyre spennende å se maktkampen som utspiller seg i perioden som kommer. Paul med Atle Douglas og andre toppløpere på trener CV-en vil nok ikke ta kommandoer fra ringreven i Kleiva med det første. Vi kan allikevel forstå ett visst samarbeid siden Lopez er innkvartert på Kråkenes, bare ett steinkast unna eiendommen til Stilige. Vi ønsker de to jevnaldrende trenerne, med felles bakgrunn fra Gular IL lykke til med samarbeidet.

PS: Paul har ikke vært Gularmedlem siden tusenårskifte grunnet at klubben ikke var til for den aktive, men at den aktive var til for klubben. Han er i dag innmeldt i Osterøy IL.

La oss oppdatere siste halvdel av sommeren i bilder fra snapchat:

IMG_0777

Det høres litt drastisk ut, men i emosjonelle stunder handles det ofte med ett mål for øye. det ble bestilt ett stort parti nåler fra Tyskland, tilsvarende de som fysioterapeutene bruker. Behandlingen ga ingen fremgang, så da bestemte teamet seg for å kjøre på ekstra. Nålene ble kjørt inn der det gjorde vond, og hvis det var for uutholdelig ble de tatt ut og omplassert. Etter ett par hundre nålestikk er det konkludert med at de ikke hjelper på denne skaden.

IMG_0789

Gjett om Stilige koser seg om dagen nå som Claudia har fått unger. Disse rasekatteungene skal nok få det beste av hva Nordåsvannet har å by på i tiden fremover.

IMG_0800

En av godene av å være skadet er å kunne delta i det sosiale samspillet på festival. Uten at vi skal legge kontrakten i fare, legger vi heller ved disse 2 gladlaksene.

IMG_0825

Paul i kjent positur. Han er en mann som alltid er i farten og denne solfylte dagen var intet unntak. Han var rask med å tilkalle kreftene til teamet for å hjelpe han med flyttejobben så han slapp å de tunge løftene selv.

IMG_0842

I mellomtiden var Kristoffer i Sverige for å løpe på 1.55 for 8 gang i år. NM-kravet glapp også denne gang, men dagen ble reddet siden Marius perset.

IMG_0856

For løpenorges fremtidige håp består hverdagen nå av 50 min elipse om morningen og 90 min sykling på kvelden + lystbetong vektrening. Legg merke til legendeføttene som hviler seg etter en lang arbeidsdag.

IMG_0898

Det kommer også oppdateringer fra Trøndelag, der Geir forbereder seg til femkamp VM. Vi godkjenner den økten der selv om han sprakk på slutten.

IMG_0926

På senteret som alltid er åpent slipper du å sykle med hjelm. Legg merke til hvor mye yndlingen koser seg før sykkelturen starter.

IMG_0930

En av godene med at det er sommer er at man kan være våken hele natten og sove hele dagen om man ønsker. Ingenting er som når Kristoffer kommer uanmeldt på døren med en yoghurt kl 0300 for å se film.

IMG_0938

Til alle dere som skal på Luftforsvarets rekruttskole til høsten kan vi informere om at Jørund er klar for en ny runde med usikre tenåringer. Han har jobbet godt i styrkerommet og blir nok årets vinner av “rundt leir med 2 vannkanner”.

IMG_0942

Geir har faktisk startet løpegruppe sammen med noen andre kadetter på Luftkrigsskolen. Vi gleder oss allerede til våren når de skal på opptak til kollenlaget. PS: oppvarming foregår på eiendommen til Stilige. Traseen er den samme som i fjor.

IMG_0954

Dette bilde trenger faktisk ingen utfyllende informasjon.

IMG_0986

For dere som savner Simen, gjestebloggeren fra i vinter, kan vi opplyse om at han har vært litt slapp på treningsfronten. Spilt litt fotball og løftet styrke. I sommer har han kost seg på interrail og bak kassen på Rimi. Dette skal visst være konkurranseantrekket til ASK for sesongen 2014.

IMG_0897

Til de av våre lesere som er av det motsatte kjønn og ikke fikk oppleve årets sommerflørt skal dere få en hjelpende hånd her. Espen er singel. Send en henvendelse om date på snap: “mellba”. Lykke til og fortsatt god sommer

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Stopp alle rykter

  1. Mellbafan says:

    Hvordan har denne “mellba” blitt så deilig? likner på Andreas Thorkilsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s