Helsvart dag for de som ikke har svart klubbdrakt

Strandebarm stadion levde opp til rykte sitt som Norges fineste stadion. I solskinn og lett bris ble det en rekke stevnerekorder første dag. Den øvelsen som trakk flest deltagere og som hadde knyttet størst spenning til seg var såklart 800m for menn senior.

Gular, BFG-Fana og Osterøy var alle representert med fulltallige kollen-lag, men det holdt såklart ikke standarden til den ene svarte pantheren Norna stilte med. Ebbesvik tok turen ens ærend for å få med seg denne godbiten.

IMG_0660

Ådne Svahn Dæhlins stevnerekord på 1.55 var ingen sak for “gullet” ikveld. Han åpnet nøkternt og løp 2*57 runder og vant på 1.54.8

IMG_0663

Mannen med 8.01 på 3000m hadde en skjennepreken over oppmøte til idrottslaget under kveldsmaten i går. Han kunne informere om at han hadde en vegg full av KM-medaljer og stilte prinsipielt opp på alle kretsmesterskap og konkurranser klubben hans arrangerte. Det var som ett oljet lyn fra klar himmel at han kunne prise seg lykkelig over at Erik tok med sin venn fra landslaget i femkamp for å heve nivået. All ære til Geir som var med på overnatting, morgenøkt, oppvarming og ikke minst sekunderte hele feltet selv om ingen ville dra.

IMG_0656

God stemning etter løpet. Halfdan lurte på hvorfor ikke Erik kjørte hardere på 2.runden, men dette var grunnet 10*1000m på 3.05 torsdags kveld, samt at det kun var tenkt som en hardøkt. Det ble løpt 4*150m med 250 m joggepause på 16.5-17.0 etterpå. Teamet klarte til og med å lure Ivar med på dette hardkjøret. Selv om enkelte mener det var ufint å true med å ikke kjøre han hjem, vil han takke oss en dag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Helsvart dag for de som ikke har svart klubbdrakt

 1. Hare says:

  Ingen turte å dra førsterunden? Som den klart sterkeste utøveren burde du tatt ansvar! Feigt!

  • Anonymous says:

   Helt enig! Hva er poenget med å ikke løpe for best mulig tid, når man først har tatt turen? 2×57+ vitner om feig løping. Ikke mer å si om det. Gi meg 52-53! Go for it! Du kan hvis du vil. Og hva er tullet med å ikke gå for en god tid på 3000m på søndag, siden du sannsynligvis er best trent for dette?

   • stilige says:

    løper du for pers i hvert løp klarer du ikke mange konkurranser pr år. dessuten er en konkurranse mer enn å løpe å perse. Det handlet faktisk om å vinne. Det kommer nok av muligheter til å løpe fort senere i år.

 2. Skuffet Gularpatriot says:

  Veldig synd at Gular ikke stiller opp på sitt eget stevne. Sverre Sørnes har lagt mye jobb i dette stevne, både i det å få ett topp moderne anlegg til Strandebarm og ikke minst organisere stevne med funksjonærer og andre administrative oppgaver. Han har all rett til å være skuffet, og dette bør straks komme på agendaen ved neste styremøte.
  Mitt tips:
  1. Få inn i kontrakten (både A og B- kontrakt) at utøveren er pliktet til å stille opp
  2. Legg treningsleir til stevne i forkant for å bygge lagfølelse også for utøvere som er skadet.
  3. Hent inn harer til 800 og 3000m. Dette er 2 løp under topp forhold. Det er nok at 1-2 mann ofrer seg for felleskapet eller at det betales en hare utenfra.

  Vær vennlig å ta dette seriøst så friidrettsstevner i Bergen får opp igjen statusen, samt interessen i lokalmedia kommer tilbake til gammelt nivå. De bryr seg i alle fall ikke om noen som ble nr 6. i ett stevne i C-heatet i England.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s