La oss dekke alle målgrupper!

Det har kommet inn klage på bloggen grunnet lite med bilder i det siste, spesielt fra det største stevnet på vestlandet, Framolekene. Vi skal derfor dekke behovet for alle våre lesere, før snacksen fra dagens begivenhet kommer på trykk.

IMG_8613

Eldste gutteklasse har for lengst lagt i vei. De er faktisk snart i mål. Fremst ser vi Varegg-gutten Tom som er i besittelse av det mest dyrebare klesplagget, ja, kanskje gjenstanden på hele vestlandet, nemlig en singlet med påskriften “Odfjell”. RESPEKT. Foran han er en Stording og en Gneisting.

IMG_8619

Menn senior. Sindre gjorde en solid jobb i front. Det ble satt bra fart fra start, men ingen fulgte opp på 2. og 3. runden for å hjelpe den ensomme svalen i front.

IMG_8636

Se på det økologiske mangfoldet i Idrottslaget. En tidligere knivstukket i tet med noe ungt og friskt med overgang til Idrottslaget fra Aks-77 på. 3 plass, en kommende storløper lokket til klubben på riktige vilkår som billig bopel  på 4. plass og en Gular-løper i feriererepresentasjon for Førde på 5. plass (ikke konkurransetøy, derfor løper han i T-skorte) . Slikt mangfold er det vel bare livet i fjæren som kan matche? PS. Vet vi hvem 8.01 løperen med sekk i bakgrunnen er?

Over til dagen idag. 12.juni.

Endelig var Jonas også ferdig med eksamen. Intet annet enn A er godkjent, så etter å ha fått en C, måtte han konte og nilese i 2 uker uten stopp. Idag fikk han lønn for strevet og kan endelig ta ferie med god samvittighet. Det er ikke noe nytt at han er en kløpper på skolen og innenfor IT, men desto mer oppsynsvekkende er det at han ikke skjønner hvordan han skal trene.

Da han ankom Sandsli for kveldens økt hadde han 2 måltid i skråtten. Enkelte ville si at han er underernært, men han forsikret om at han hadde spist 3 skiver med syltetøy 4 timer tidligere, så alt stod bra til. Vel fremme på Fana ble oppvarmingen lagt til golfbanen. Det er her kveldens duell virkelig utspilte seg.

En golfer sto klar til å svinge køllen idet guttene kom løpende forbi. “Dåkkar må komme til helvette vekk. Dette er en golfbane og det er ikke adgang for andre”. Erik: “det er fri ferdsel her etter kl 2000. Sett deg inn i reglementet din avdankede oter”. Så løp de videre. Plutselig spratt en golfball 3 meter ifra de, etterfulgt av ett brøl. Det var golferens måte å advare om at her kom golfballer. Det gikk kaldt nedover ryggen til Jonas idet han så at Erik plukket opp ballen og satte avgårde i full galopp i retning av golferen. En skulle trodd det var en tysk panther som forserte Soviets stepper sommerstid idet erik raste opp til golferen. “Er du helt forbanna sprengt i skallen? Tenk hvis jeg hadde fått denne ballen i hodet”, sa han samtidig som han kakket ballen hardt i den flintskallete skallen til den avdankede golferen. Golferen prøvde fortumlet å si noe som ikke var innafor før Erik serverte han en glose som selv ikke er i vokabularet til troppsjefen på Ørlandet. Jonas holdt pusten der han beskuet seansen og takket Odin og Thor for at det var andre folk tilstede, så ikke Erik kjørte golferen gjennom kjøttkvernen.

Det var banning og steiking resten av oppvarmingen som gikk i ett langt høyere tempo enn planlagt.

IMG_8651 Innføring i oppvarming. Mens Jonas lusker rundt kan vi gå over til dagens quiz. Hvilket idrettslag er sydd på singleten med gul skrift slik at kun de som driver reint kan lese den?

Vel tilbake på Fana var det stor aktivitet. Som vanlig avtok denne når de store gutta skulle iverksette. 20*200m med det raskeste snittet noensinne vitner om hva rottungene har i vente fremover, men det gjaldt ikke begge. Jonas var så underærnert etter eksamen og innsparinger i budsjettet at han måtte ha 4 minutters pause etter 10 stk. Etter 16 lå han langflat på tartanen mens Stilige rev seg i håret. Tordentalen var klar:

1. Du kan ha spiseforstyrrelser, men under kontrollerte former. Drit i selvbilde, men ha fokus på å prestere. Deff deg ned maksimalt i 2 uker om gangen. Ellers går det til helvette. (dette kan vel enkelte skrive under på med svart tusj. red anm.).

2. Du får A i alle fag, men vet ikke hvordan du skal varme opp før intervall

3. Kom deg ned på mac-en og spis til du er kvalm. Så gjør du det samme imorgen tidlig før du løper 25 km innover byfjellene.

IMG_0499

Jonas er en pliktoppfyllende gutt. Problemet er bare at noen må fortelle han hva han skal gjøre. “Les disse sidene til imorgen” er enkelt, verre er det å varme opp, når ingen sier at han skal gjøre det!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to La oss dekke alle målgrupper!

 1. Marius says:

  T-skjorte er faktisk konkurransedrakt for Førde IL.

 2. Per says:

  Ja, skulle gjerne likt å høre hvordan det varmes skikkelig før en intervalløkt… Hva er det Stilige kan som ikke Jonas og resten av omverdenen ikke kan?

 3. Anonymous says:

  Kan stilige forklare de uvitende hvordan det skal varmes opp?

 4. Ex-pert says:

  Eg høyrde tydeleg at det var faren til Sindre som gaula etter sonen. Rune Løkting har óg 3:45 og 13:58, vær klar øve det folkens.
  Mvh Ikkje Marius Vedviig

 5. Anonymous says:

  Hvor har du regelen om 20.00 på golfen fra? Godt at klovnene blir satt skikkelig på plass.

 6. Anonymous says:

  Hvilket idrettslag er sydd på singleten med gul skrift slik at kun de som driver reint kan lese den?
  Hvis jeg ikke tar feil Gular

 7. Anonymous says:

  Skal Hjellum til Gular? Morsomt og underholdende blogg dette her, men tviler på at alle skjønner den interne humoren :). Uansett, veldig bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s