1500m KM Hordaland

Da Erik meldte forfall grunnet eksamen, måtte Jonas forsvare Team Stiliges ære under kretsmesterskapet på 1500m. Her er mine tanker og reaksjoner rundt løpet:

Utenom treningsleiren på Tysnes har treningen gått dårlig den siste tiden. De 2 siste ukene har kun bestått av 5-6 mil i uken og grunnlaget var derfor ikke all verden før start. Sesongåpningen på bane var likevel utsatt lenge nok og spenningen var derfor på topp før løpet etter skader, sykdom og time på time med eksamenslesing i tallknusing og andre fag på Norges høyeste.

1500m endte med 4.00,63 og 2.plass i KM (3.plass totalt), slått av amerikafarerne Henrik Hansson og Harald Kårbø. Et brukbart resultat tatt i betraktning forholdene og formen generelt. Skulle gjerne vært noen sekunder ned, men det kommer utover i sesongen. Idag gikk 2.runden for sakte og da Hansson økte farten fulgte jeg ikke helt med og ble liggende på etterskudd. Treningen etter påske har uansett vært for dårlig til å forvente så mye mer.. Med flere gode treningsdager og løp fremover er planen å konkurrere seg i form, og planen er stigende kurve inn mot løp i Sverige rundt månedsskiftet juni/juli.

IMG_0413

Ahh.. endelig snart ferdig med eksamen..

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to 1500m KM Hordaland

  1. Anonymous says:

    Hvorfor leser Jonas bibelen? Er presteyrket rette nisje å gå da? Jonas sitt habitat er vel ikke kirken, for ikke å snakke om biotopet ved forkynnerboksen. Uansett, har stor respekt for bibelstudier, men trodde ikke Jonas var så religiøs av seg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s