Det er i Bergen det skjer

Tiden er kommet. Banesesongen starter i Bergens storstue Fana Stadion 7.mai med 1500m. Og til tross for at ikke en eneste østlending stiller opp, er nivået høyere på åpningsstevnet enn på mange år. Det er meldt strålende vær og billettsalget vitner om en interesse for friidrett Vestlandet ikke har sett siden Bislett Games – Bergen i 2004.

Erik Hovlandsdal:
Skuffet stort på Fløyen Opp og blir neppe en faktor i løpet. Slikker sårene sine som gjedden i sivet og har ingen planer om å slippe opp på treningen før langt ut på sommeren.

Morten Velde:
En gammel traver som har tatt terskeltryne-begrepet til et nytt nivå. Innehaveren av en ikke-ukjent gjestebok på nett har hatt noen svake sesonger, men ryktene sier at en god vintertrening kan gi denne kjekkasen en ny vår. Kan vi forvente et hardt kjør siste 800m og vinnertid på under 3.50?

Magnus Sirnes Hjellum:
Et nytt talent fra Haugesund. Ikke like stor i kjeften som sin klubbkompis, men må likevel ikke undervurderes. Stakk av med seieren på 1500m under innendørs-UM i Steinkjer.

Bjørnar Lillefosse:
Menig Lillefosse trenes av den gamle storløperen Sverre Sørnes. Har Hardanger en ny storløper på trappene? Kom på 5.plass under NM terrengløp, men har slitt med sykdom den siste tiden. Kan overskuddet gi pers og en tid på under 3.55?

Halfdan-Emil Færø:
Gulars nyervervelse rapporteres i stigende form. Imponerte stort under NM innendørs med 4.plass på 1500m og sølv på 3000m. Resultatene brakte han til nordisk innendørs helgen etter. Fulgte Velde på treningsleir i Portugal i påsken og hadde ifølge ryktene fredag en baneøkt det luktet svidd av. Utvilsomt vår favoritt.

Jonas Lurås Hammer:
Ute av form. Spørsmålet er om han kan redde æren og komme seg på Kollen-laget til Gular eller ikke.

I tillegg stiller BFG Bergen med en hærskare av løpere anført av Gneistingen Henrik Gravdal.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s