Storebror til unnsetning.

Mens Erik har vært vekke har dere danset på bordet. Som lillebror har Jonas fått unngjelde og nå som storebror er tilbake fra Ørlandet skal dere få smake steken.

I 2010 vant Johan Bugge Nordisk terreng for junior i Trondheim milevis foran Jonas. Vi kan starte med han ettersom Bugge kommer til Bergen til helgen for å løpe Fløyen opp for 3. gang. Kondis snakker om storduellen mellom nevnte Bugge og trappeløperen Ludvigsen. Dette er litt som husmusen i kamp mot hagemusen før sabeltigeren vil være med på leken. Da er det plutselig ikke så gøy å være mus av ulikt slag lenger. For nå kommer villdyret i svart for å slippe løs kjempekreftene sine i ett av byfjellene. PS. Ta med buksevannfaktor 250 hvis du ikke har Stilige som trener.

blogg - Kopi

Hvem tror du vinner Fløyen opp?

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Storebror til unnsetning.

 1. Mikael says:

  Det blir sikkert en artig seanse.
  Men seriøst, som baneløper må man jo prioritere fart som trappeløpere og andre sikkert ikke trener. Fløyen er jo relativt slak i forhold til andre motbakkeløp (er den ikke?). Ville resultatlisten sett annerledes ut i en brattere løype? Hvor går revirgrensen mellom sterke baneløpere og dedikerte motbakkeløpere?

  • Stilige says:

   Det er dårlig nivå på motbakkeløp (stoltzen er noe annet). Mange løpere mangler beinstyrke slik som Marius vedvik og Jonas Hammer, og har ikke sjangs på bakkeløp. De henter det inn på eks leggstyrke (jonas) og hofte (Marius). Hvis du finner en baneløper med NM kravet på 1500-5000m som er sterk i beina, har fast vekttrening, bakketrening som ett ledd i treningen og er tøff i hode er påstanden at vedkommende vil ta seieren. Det hadde vært en fordel med en hard åpning før tempoet roer seg med påfølgende spurt, men bugge og co er nok altfor treig. Satser på å ta “trikken” opp og ta de i spurten.

   Ta ett eks. Gular mangler en løper til å løpe besserud. De har haugevis med sub 8.30 løpere på 3000m, men det ser ut til at en 39 åring i 8.50 form må ta etappen. De mangler beinstyrke og hardhet til å stå slike distanser

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s