Innsikt i gradert informasjon

stilige

Som masseforum som stadig tar tabelltoppen i antall views er det en ære å lekke denne graderte informasjonen ut til dere. Med over 500 forskjellige IP- adresser daglig og nesten tosifret antall skribenter skulle det bare mangle at annonseringen om at guttene skal debutere på bane allerede tirsdag ikke kommer ut på Stilige-bloggen. Økten er 20*200m og alle er velkommen. Med sprøsmål ang. tidspunkt: Henvend dere direkte til Jonas via Snapchat: Logoshammwr.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Innsikt i gradert informasjon

  1. Anonymous says:

    Mye langkjøring og tøffe baneøkter her ja. Jeg har trua på på dette. Når man kjører såpass tøffe intervaller, han man jo ikke noe annet valg enn å ta det pent innimellom øktene. Intervalløktene er jo tilsvarende det andre nordmenn har gjennomført tidligere, og som har prestert på et bra nivå. Det er mange som velger andre løsninger for å prestere bra på mellom og lang. Hvorfor er terskeltrening negativt? Ser blant annet at økta på onsdag består av langkjøring i 3.30-fart. Det er vel ikke langt unna terskel for Stilige-gjengen?

    • Erik Hovlandsdal says:

      Bra observasjoner. Jeg har terskel på 3.03 på 1000meteren. den målte jeg i høst, mulig den er hevet nå. Det er litt stereotype å trene etter gamlemåten når du følger ett slikt program, men langintervall og hurtig 10 km går på terskel vinterstid, noe over på slutten, uten at jeg bruker lactat og puls. 3.30 pr km er nok ikke terskel, isåfall hadde bakkesprinten blitt hard.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s