Rotterace i skagebakken

IMG_8041God stemning før dagens økt

Det er merkbart at guttene har vært på treningsleir. Kristoffer har nylig vært på 2 ukers treningsopphold i Portugal, Erik har absorbert voldsomme mengder rundt Nordåsen kombinert med soving i kjelleren til Stilige, hvor det er laget ett rom som gir tynnere luft, mens Jonas har kjørt vintertrening etter den finske modellen. Det er nesten 2 uker siden forrige fellestrening. Alle var alle klare til dyst, klare til å vise at samtlige har gjort jobben.

IMG_8059Den gamle terrengmester fra Voss inspiserer bakken. Han meldte seg aldri ut av Gneist, så dette er eneste lovlige individ som er startberettiget i seniorklassen for den gamle storheten. Når sant skal sies stilte selvfølgelig Stilige også for IL Gneist, men han er da sin egen sjef, så det er ikke noe nytt.

IMG_8061Første rep. Jakken er på, sokkene er tatt på hendene, og nøktern fart.

IMG_8084Tredje repetisjon. Den gamle UM- mester fra Byrkjelo er på vei tilbake i toppslag. Drar hardt og får betalt i øktens nest raskeste drag. Kjenner vi igjen stilen på Erik her?

IMG_8085Her er vi inne i noen av de siste repitsjonene. Erik og Jonas løp 40-42 sek, men det ble etterhvert ganske mange meter i Eriks favør. Kristoffer dro sin del, men løp ikke fulle 40 sek. Alle var enige om at ingen i IL Gular eller IK Tjalve kan følge Erik opp Besserud. Synd for Gular, flaks for Tjalve.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Rotterace i skagebakken

 1. EH-fan says:

  Hva er målene for sesongen, Hovlandsdal?

 2. Anonymous says:

  Snakker ikke om Buraas fra Vidar, snakker ikke om Norna i kollen. Det er Tjalve vs Gular som er duellen, Norna stiller kun for junior

 3. Anonymous says:

  En random økt dette. Skal vel litt til å matche Persen fra Tjalve og Buraas fra Vidar på 8.etappe i Kollen. Vil vel være tildels overraskende dersom Norna-Salhus henger med fra start? Men det er klart at det er mulig å løpe fort alene også. Blir spennende å følge med!

  • Anonymous says:

   Hovlandsdal matchet både Moen og Grønnevig på langetappen i 2012, hvorfor skulle han ikke kunne slå Tjalve opp Besserud i år? Liten tvil om at han kan løpe oppover!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s