Alle hjerter gleder seg.. Jonas er tilbake mellom de 7 fjell.

Ta det med ro alle strikkevester og Østlendinger! I østmarkens dype skoger har Jonas funnet seg selv og er trenbar igjen etter en skikkelig b-periode. Sent igår kveld ankom han Norges selvutnevnte hovedstad og var raskt igang med å få orden på sitt eget liv.

IMG_0369

Er det sant? Er Jonas tilbake i Bergen?

Etter Frikarusellen var Jonas knust og ville ikke snakke med noen. Formen føltes fin, men det var likevel noe som ikke stemte. Etter fadesen på 5 lange kilometer falt livsløgnen fra hverandre og “much that once was, is lost”. Han startet å lese Bibelen for å finne svaret på livets mysterier. Det funket dårlig.

I motsetning til resten av friidretts-Norge har han ikke brukt påsken til formtopping inn mot terrengløp og stafetter. Han har trent svært moderat og hovedsaklig gått på ski. Treningen kan enkelt karakteriseres som elendig. Det blir spennende å se hva han kan uttrette som teamets representant i NM- terreng, nå som Erik er skadet igjen.

PS. Det ryktes om at Jonas skrev et blogginnlegg etter Frikarusellen der han gjør et oppgjør med alt og alle. Vil det noen gang publisereres? Vil det noen gang komme frem fra mørket? Vi venter i spenning…

IMG_0373

Jonas har gjort rommet sitt hjemmekoseslig igjen.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s