Ro Deg Kraftig Ned

Det hersket fullt kaos i byen i dag. Jonas driver å trøkker til med hurtig langkjøring i byparken etterfulgt av bakkesprint utenfor Gularhuset så flettene fyker. Han inntok både knestående og sittende stilling før han løp 1 km hurtig med tåkesyn. Han måtte le litt der han så gardinene var på gløtt i jenteetasjen og kunne høre fnising og smatting på både kålrot og sukkerfrie sukkererter. Det er helt klart at det kjøres opp mot ett eller annet, kanskje halvmaraton i Haag? Økten var visst hentet fra treningsprogrammet til Imane Merga: 10 km på morgenen etterfulgt av kveldsøkt: 10 km hurtig, 6*80m bakkesprint, 1 km hurtig + nedjogg. Dette minner litt om gjedden i sivet, der han slikker sine sår etter nederlaget på mandag og har scenarioer om nådestøtet.

En som ikke slikker sine sår er Erik. Han sprader rundt på Sandsli i all sin prakt og koser seg i praksis om dagen. Han skulle også ha samme økt som Jonas i dag, men han gadd selvfølgelig ikke stå opp kl 0600 når han la seg kl 0400 for å løpe 10 km rolig. Han som er av gammel sjømannsett er vant til å ta skippertak så han tok like gjerne både morgenøkten og kveldsøkten i ett. Det er slike triks han har lært av mesteren i den hvite festningen ved roten av Løvstakken. Først koste han seg med K1 Grand Prix highlights på eurosport i 10km før han skiftet tøy. Tredemøllen fikk kjørt seg ikke bare i 10 km hurtig, men 12 km hurtig ettersom Remy Bonjasky var midt i prime og drev å kneet motstanderne i alle mulige vinkler og høyder. Munnen begynte å løpe i vann av denne godbiten så han slapp å drikke før han gikk ut i den gjennomvåte trøyen og shortsen. Bakken på Kokstad er akkurat passe og ettersom klokken var bikket 2400 var det virkelig duket for kvalitetstid og kveldkos. Gjengen med stikkevestene hadde for lengst lagt seg, men han var likevel observert hengende over høyspentboksen etter siste repetisjon. Fartsleken fra tirsdag satte nok litt i fremdeles, men det ble likevel en hurtig kilometer under 3 minutter før han løp 4 km nedjogg.

Det er stille før stormen i byen, status er ikke gjort opp og det begynner å røre på seg. Det som er helt sikkert er at det skal måles krefter og gjøres opp på en kortere distanse enn 10 km etter at de fikk stryk på en distanse de ikke var trent for. I drabantbyen vet alle sin plass og er innfattet med hvem som er sjefen. Han er helt om dagen og supermann på natten, men det verserer uansett feltrykter om at han skal hjelpe sin treningskamerat med å ta tronen fra kjempen i kjelleren.

image_1356950897398726

Dagens snap.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Ro Deg Kraftig Ned

 1. Aleksander Meyer says:

  Hei Hovlis!

  Jeg er en aktiv leser av bloggen din! Jeg må si at med dine fantastiske skildringer og åpenhet utkonkurrerte bloggen til Vedvik, men nå tror jeg faktisk du har fått en konkurrent! Bloggen heter “Los gampos” og tar blogging til et nytt nivå! Om “Stilige” fortsatt har planer om å være løpeblogg nr.1 i Hordaland må noe gjøres. Lykke til!

  • Hovlandsdal says:

   Problemet er bare at jeg er full i skader. har en strekk i låret, runners på begge knærene og den avrivningen i kneskjellet vil bare ikke leges. Eneste jeg løper er de dagene det er kvalitet. kan ikke være stor i kjeften med 3 dager løpetrening i uken, så inntil Jonas begynner å prestere må vi holde en litt lav profil 😉

  • Østifra hvor bane betyr alt says:

   Los gampos må sies å være mer enn en smule kleint. Skildringene, humoren og den faktiske kunnskapen er på et lavt nivå og dette fører nok til at de har så lave antall seere som de har hatt hittil. Hvem bryr seg om en flau kopi fra en gjeng 9.20 løpere i BFG am I right?!

 2. Svar says:

  Det er sinnsykt nivå på K1. det er større i nederland enn skøyter og typene er helt vanvittig. sporten samler alle de beste innenfor alle mulige kampsporter og Grand Prix er en seleksjon fra øverste hylle.

 3. Idrettsmann says:

  K1 Grand Prix Bonjasky..maken til tullesirkus skal en lete lenge etter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s