Lekestue på Norges Handelshøyskole

Etter å ha kommet seg etter nederlaget i Rådalen bestemte Jonas seg for at nok får være nok. Han samler ikke på 3.plasser i middelmådige mosjonsløp der han blir slått av mosjonister som hverken kan snakke norsk eller bokmål. Han trengte sårt en seier til å henge på veggen ved siden av den nordiske juniormester tittelen tilbake i 2010. Hva passet da ikke bedre enn å stille opp på et løp sammen med sine egne? NHH skulle arrangere skolemesterskap for Norges fremtidige ledere midt mellom en forelesning om Cobb-Douglas nyttefunksjon og etisk ledelse med Pol Pot.

Fansen hadde kledd seg i røde kjeledresser, slukte øl på høykant og skrek kamprop før start. Jonas på sin side var ikke like giret. Leggene verket etter 10 kilometeren dagen i forveien og under 2 timer før start befant Jonas seg fortsatt i sin egen gode, koselige seng i Gularhuset. Men joda, Jonas skulle løpe. Han slengte på seg noen gamle filler han fant i skittentøyskurven, og kom seg til start.

Motstanden var det ikke mye å skryte av, men for Jonas ble dette en god restitusjonsøkt fra gårsdagens 10km. Joggeturen ble fullført i god stil til ny skolerekord, lett kontrollert foran gamlefar Lars Røttingen som stilte opp 5 år etter fullførte studier i tallknusing og annet fanteri. 

Bilde (13)

Dessverre har vi ikke fått tak i bilde fra løpet, men heldigvis dukket denne rakkeren opp midt i foringen av kattene. Det er tatt fra en treningsleir i 1995 og viser hvilke omsorg som bor i Stilige. Det går også rykter om at Jonas følger treningsprogram gamle storheter ville vært stolte av.

PS. Det er mulig for en gutt å veie 60 kg når han er 177 på strømpelesten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lekestue på Norges Handelshøyskole

  1. Stilige says:

    Nå skjønner jeg ikke hvorfor du trekker frem Terum? Hammer løp på 9.12 på Island i et løp der han dro hele veien og vant spurten foran jr.vm-deltager Legernes. Det finnes heller ikke et eneste mosjonsløp i Fana med tider som tilsvarer bedre enn 8.50 på 3000m, så den argumentasjonen der faller helt i grus.

  2. EH-fan says:

    Samler man på nordisk juniortitler? Nivået på hinder i Norge er vel ikke høyere enn på mosjonsløp i Fana. Aurlendingen Sander Terum vant nordisk hinder i 2012 på 09.38, som tilsvarer ca. 09.00 på 3 000 meter flatt. 59 nordmenn løp under 9.00 på 3000 i 2012…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s