Hold Deg Fast

Som lyn fra klar himmel har det kommet en invitasjon av de sjeldne. Marius Vedvik har invitert til 10 km te-selskap i Fana og teamet skal sende den forhatte sønn, Jonas Hammer, til å forsvare æren. Ballet skal åpnes allerede på mandag kl 1900. Dette blir ett fint ledd i treningen, ettersom det var litt vel overkill å ta fatt på treningen til gamlegutta allerede i februar. For fartsleken satte seg så til de grader i både viljen og beina at den planlagte 10 km hurtig + bakkesprint måtte forskyves en dag. Dermed var han ikke trenbar for 1000m intervall lørdag kveld/natt.

Det skal bli godt å løpe 10 km langt over terskel, og vi skal såklart stille opp i løypen for bildetaking og true med å klippe beina av han hvis han er for snill med seg selv. Slike utfordringer tar vi seriøst, så imorgen skal slagplanen legges på Løvstakken kl. 1030 med klem og koz fra både kjente og kjære. Så blir det trolig fiskekaker og te med en ekstra sukkerbit på stiliges regning, før det blir tidlig kveld. Det er viktig å falle inn i de dødeliges døgnrytme når det skal konkurreres på deres vilkår. Men nok om Jonas. La oss heller snakke om Erik.

Som ferdig herdet var ikke fartsleken noe problem og han var klar for dyst for ny kvalitet med bare en dags hvile, 23 km asfalt på 4.15 pr km. Det var hardt med 11.5 km hurtig + bakkesprint + 1 km hurtig på fredag, men i kveld (Lørdag) koste han seg like gjerne med 10*1000m på 2.57 i snitt. Å kjøre denne økten i kuldemørket på Fana kan ikke sammenlignes med mølle, så ikke mist bakkekontakten av den grunn. Og det kommer snapper i tide og utide til alle døgnets tider. Sover den gutten noe i det hele tatt?

I tillegg har det versert diverse rykter om en håndbakduell, der Erik måtte kapitulere mot en sterkere utfordrer på fredags kveld. Som massemediagigant med over 500 views daglig har vi såklart fått tak i bilder fra dette oppgjøret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erik taper i håndbak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kødda

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hold Deg Fast

 1. Historiker says:

  All denne poseringen er vel og bra, men som historisk interessert ville jeg verdsatt flere anekdoter fra gamle dager. Har Stilige noe å by på om oppstarten og driften av det norske svaret på Harlem Globetrotters – Søreide Basketballklubb – der han såvidt det vites var en drivende kraft – var det rundt 1980?

  Og hvordan håndterte Stilige falskspillere i pokerlagene under treningsleirer i Hardanger, igjen?

 2. Storløper says:

  Tatoveringer og skranglende gullkjeder. Hvor i alle dager finner EH et slikt klientell? Dette kan umulig være forenlig med sunne friidrettsverdier.

 3. Egil Kristiansen says:

  Nå må vi roe ned, jenter. Lagmøte i lobbyen 22.30.

 4. Svar says:

  Det er vanskelig å få presisert hvor stor tro jeg har på Jonas imorgen. med 200km i portugal, vekttrening for beina og med vinnerskalle (har jo konvertert fra sengevæterne) tror jeg Vedvik kommer for kort på slutten. Go jonas

 5. Ole says:

  Håndbak er bolebol

 6. Marit Bjørgen says:

  Nå må du roe deg, Therese! Ikke bli så høy på pæra etter VM-gull`an!

 7. Sjefstrener says:

  Hva er dette slags merkelige greier da? Denne håndbakskruen kan da ikke være idrettsmann.

 8. Therese Johaug says:

  Team Stilige vs. Vedvik –> Lett match favør Aages elever. Jonas bruker hammeren, og slår nok til med knockout…

  Ellers er det nok få i Norge som henger med EH for tiden – maskintakter på intervaller og knuser en mann med monstermuskler i håndbak. Dette er helt vilt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s